KezdőlapAktuálisHorgászatSzállásÉtel - ItalGalériaTérkép
 
Széchenyi Pihenőkártya
elfogadó hely

      Horgászrend


Szeptember 15 és április 15 között:

-a nappali horgászat 7 h-tól sötédedésig tart.

Április 16 és szeptember 14 között:

-a nappali horgászat 7 h-tól 20 h-ig tart.


Nappali horgászat:

-egy botos napijegy 1700 HUF

A  jeggyel egy időben egy darab horgászkészség használható. Elvihető hal-mennyiség egy darab nemeshal és 2 kg egyébhal. A napijegy addig érvényes míg a horgász egy darab nemeshalat eltesz a tartószákba, vagy amíg a horgászidő tart. A horgász a horogról bármennyi nemes- és egyébhalat visszaengedhet a tóba, de ha úgy dönt, hogy eltesz egy darab nemeshalat, akkor a horgászatot egyébhalra is csak új jegy váltásával folytathatja.  A váltható jegy mennyiségét nem korlátozzuk. 

-kétbotos napijegy 3400 HUF

Csak egy személyre vonatkozik, aki egyidejűleg két horgászkészséggel horgászik. Az elvihető halmennyiség 2 nemes-hal és 4 kg egyébhal. A napijegy addig érvényes míg a horgász a 2. nemes-halat is elteszi a tartószákba, vagy a horgászidő végéig. A horgász a horogról bármennyi nemes- és egyébhalat visszaengedhet a tóba, de ha úgy dönt, hogy elteszi a 2. nemeshalat, akkor a horgászatot egyébhalra is csak új jegy váltásával folytathatja. 

 

 

 

- A horgásztó egész évben üzemel, szabadnap nincs.

- Télen lehetőség van lékhorgászatra.

- Tilalmi idő nincs, méretkorlátozás jelenleg, az öt kilogramm feletti halakat vissza kell helyezni.

- A horgászat megkezdése csak a napijegy megváltása után lehetséges. Érvényes napijegy nélkül a tóparton horgászfelszereléssel tartózkodni tilos. Napijegy csak helyben, a vendéglátóegységben váltható.

- A napijegy megváltásával a horgász elfogadja a helyi horgászrendet.

- Pergetni csak a többi horgászt nem zavarva lehet.